fredag 13. juli 2012

Laseroperasjon øye - full informasjon

Laseroperasjon på øye er noe veldig mange nordmenn har sett seg fornøyd med, og som garantert mange nordmenn kommer til å utføre i fremtiden. For hvert år siden 2010 har det blitt mer og mer populært å ta laseroperasjon øye - både her hjemme og i utlandet.

Her er en kort oversikt over hva du kan forvente deg av en slik laseroperasjon på øye:

- Pris.

Kast brillene og få perfekt syn
Først av alt kommer det til pris. Dette er avhengig av hvilken klinikk du velger samt om du tar den i Norge eller utlandet.


- Hva kan du forvente deg?

Det du kan forvente deg av en laseroperasjon på øye er at du får et perfekt syn uten at du anstrenger deg for mye. Du kan også måtte forvente å betale rundt en 15000 norske kroner for hele arbeidet dersom du utfører det i Norge.

I tillegg kan du forvente at det tar kun et par minutter å utføre behandlingen.


- Hvem er skikket til å ta en laseroperasjon på øye?

Om du er over 18 år, har et stabilt syn og muligheten til å fremskaffe pengene som trengs for å ta laseroperasjonen, så er du skikket til å ta det. Jeg vet ikke om jeg vil anbefale deg å ta noen forhastede beslutninger. Les litt rundt på nettet og sidene til de forskjellige øyeklinikkene, så vil du kjapt finne ut hvorvidt dette er noe for deg eller ikke.


- Hva er risikoen ved en laseroperasjon øye?

Risikoen er minimal. Det sies at rundt 1 % vil oppleve noen små former for komplikasjoner, og det har enda ikke blitt registrert noen pasienter som har blitt blinde av å få utført denne type operasjon i de vestlige landene i verden. Om du fortsatt er usikker på om du tør å ta en laseroperasjon av denne typen, så vil jeg egentlig anbefale deg å forhøre med noen som virkelig kan svare for seg - for eksempel en av de norske klinikkene som utfører denne type operasjoner hver eneste dag.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar