søndag 29. mai 2011

Øyeoperasjon - hva koster det?


Hva koster en øyeoperasjon?

Du må være villig til å betale litt for å få en ordentlig øyeoperasjon hos en seriøs klinikk. I Norge koster en øyeoperasjon alt fra 15,000-25,000 - alt avhengig av hvor du tar den. Men det er rettere sagt veldig forskjellige priser på både kvalitet og pris.

Det er for øvrig dyrere jevnt over å ta en øyeoperasjon i Oslo enn det er i Bergen eller Trondheim. Kanskje noe å tenke på om du finner ut at prisene varierer veldig.

Kan det lønne seg å ta en øyeoperasjon i utlandet?

Øyeoperasjon er en prosess som gjør at det krever utrolig god presisjon og tilrettelegging fra fagfolk. Derfor bør du være ganske forsiktig med å ta en øyeoperasjon i utlandet med mindre du har fått anbefalt en klinikk utenlands fra en du virkelig stoler på. Det mange gjør er å dra til Sverige for en slik operasjon, da du her kan spare et par tusenlapper.

Men i Øst-Europa og øvrige land med litt lavere BNP enn Norge kan du sikre deg en øyeoperasjon til 8000-12000 norske kroner. Med andre ord et godt stykke under norsk prisnivå, men ofte er klinikkenes anlegg og utstyr lagt deretter.

Hvordan kan jeg finansiere en øyeoperasjon?

Mange klinikker tilbyr rentefri nedbetaling over en lengre periode. Mange har også kontakter med banker som kan tilby deg lån for å dekke over den gjelden du eventuelt skulle sittet igjen med.

Finansieringen vil ikke være noe problem så lenge du har en inntekt du kan dekke over det med.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar