søndag 29. mai 2011

Hvordan foregår en øyeoperasjon?


Hvordan foregår en øyeoperasjon?

Mange har spørsmål rundt dette med en øyeoperasjon, og det finnes like mange svar som det finnes spørsmål. Derfor har vi satt opp denne bloggen - for å informere om diverse klinikker og behandlingsmetoder. I denne bloggposten tar vi for oss hvordan en øyeoperasjon fungerer i det fulle og hele.

Den laseren legen skal bruke arbeider med å utføre ca 4000 justeringer per sekund. Dette tillater dem å være så nøyaktig som mulig. Legen guider og pre-programmer lasere slik at synet ditt vil bedres så mye som mulig.

Før LASIK-øyeoperasjonen begynner vil du sannsynligvis bli gitt antibiotika. Dette er for å forberede seg til tilfelle av en infeksjon inntreffer. Antibiotikaen vil hjelpe ut i tilfelle det skjer. Du kan også legge merke til legen din ta målinger av øyet ditt på forhånd.

Disse målingene vil tillate ham å lage et slags topografisk kart over øyet. Med det kartet kan han programmere lasere for å gjøre endringer i hornhinnen. Dette er rett og slett helt nødvendig for å utføre en øyeoperasjon ved hjelp av laser.

Det er ingen garanti for at du vil ha etter operasjonen fullt syn tilbake, men i de fleste tilfeller får mennesker det meste av synet tilbake. Øyet gro først etter LASIK øyeoperasjon. På grunn av dette vil du bli spurt av legen din til å hjem og umiddelbart sove i noen timer. Dette gir kroppen din tid til å begynne helbredelse av øyet og hjelpe operasjonen til å bli vellykket. Pass på at du alltid lytte nøye til legens instruksjoner for å sikre en vellykket øyeoperasjon.

Har du spørsmål angående en øyeoperasjon? Vi kan mest sannsynlig svare deg!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar