torsdag 18. oktober 2012

Slik får du dekket øyeoperasjon av staten

Slik finansierer staten øyeoperasjonen din

Du trodde kanskje at toget var gått når det gjaldt å få dekket en øyeoperasjon av staten?

Vel, i så fall skal du tro om igjen.

Det er noen tilfeller hvor det er slik at staten tjener på at du har et perfekt syn, så da går du selvfølgelig inn og tar et dykk i statskassa for å finansiere øyeoperasjonen din. Her er eksempler:

1. Du er statsråd eller annen viktig brikke i regjeringen.

Slike tilfeller av finansiering av øyeoperasjon som følge nedsatt syn er nok veldig vanlig - enda vanligere enn vi tror og hva media får med seg.

2. Militæret.

Om du for eksempel er Norges dyktigste skarpskytter som sliter med synet, så vil staten gå inn og finansiere øyeoperasjonen din. Jeg kjenner faktisk en person som ble sponset som følge av at de ville ha han med til Afghanistan som skarpskytter.

Det er nok disse to tingene du må belage deg på dersom du skal ha sjans til å få finansiert øyeoperasjonen din. Uansett ønsker jeg deg lykke til!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

Legg inn en kommentar